Primer premio de Falles Escolars 2018 | Què faríem sense els iaios!El Colegio San Pedro Pascual ha sido premiado con el primer premio de Falles Escolars 2018 de la Junta Municipal d´Abastos.

Nuestra más sincera enhorabuena a todos los profesor@s, alumn@s y familias que con mucha ilusión y esfuerzo han participado en este bonito proyecto.


Bon treball d´alumnes i professors

sense oblidar-nos de les famílies

que són valuoses com un tresor.

Esperem que us haja agradat

i per viure les falles estigueu preparats.

Ara ja només podem cridar:

Senyor pirotècnic pot començar la Cremà!


QUÈ FARÍEM SENSE ELS IAIOS!

COS CENTRAL

La iaia I el iaio destaquen al cos central donant a la nostra falla una categoria monumental. Si et fixes amb molt deteniment, en les seues pupil·les es llig la paraula “content”.

Mostren la seua insubstituïble figura dins de la nostra societat. Mai trobaríem en tota la natura, un ésser que ens transmetera tanta fidelitat.

Un ninot xicotet els acompanya, ja siga el nét o la néta, li faran la vida més fàcil, per arribar a la meta. En els seus familiars es veu reflectit, des del primer dia, amb ells s´ha divertit.

1ª ESCENA: a casa

Diu el xiquet a la seua mare abans d´anar a dormir, que ahir per la nit el iaio, un conte li va llegir.

Un tresor molt gran que ens aporten, són les coses més tradicionals, ja siguen jocs, cançons o receptes, als xiquets els encanta escoltar.

El pare i la mare saben que si els seus fills cauen malalts, la iaia i el iaio sempre vindran a tirar una mà.

2ª ESCENA: al parc

Com cada vesprada ens anem al parc, quin sabor té aquest entrepà, La iaia me l´ha preparat amb molta felicitat.

Estic aprenent a jugar, al xulíssim joc dels escacs, Jo pensé que al iaio he guanyat, però eixa no és la realitat...

3ª ESCENA: al col·legi Sant Pere Pasqual

Anglés, bàsquet, natació o ball, totes m´agraden com a extraescolars, però la meua activitat preferida, és estar amb la iaia al pati de Sant Pere Pasqual.

Camí de casa passem, per la porta del quiosquet la iaia trau un bitllet per donar-me un capritxet.

Tots els néts volem anunciar, per la premsa, la televisió i la ràdio, i no es pot cridar més clar: què faríem sense els iaios!

 

 


Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información pinchando en "Más información".